Záleží na druhu smaltu a na použité technologii. Běžné kuchyňské teploty vydrží bez problémů.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář
před 4133 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Smalt je vlasně potah křemičitou sklovinou. Sklovina se taví oklo 1300°C
0
před 4132 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A proč se ptáš, Kláro. Já třeba používám smaltované nádobí na
indukční desku a jsem velice spokojena s výsledkem vaření. Tak jestli se
třeba bojíš, že by se Ti nádobí zničilo, tak to určitě ne, protože na
indukci si pro počátek vaření nastavím vysoký příkon a po dosáhnutí
varu ztlumím. Ale jak už jsem řekla, nevím, proč se ptáš.
Doplňuji:
A to ještě mám i některé obyčejné smaltované hrnce po mamince, z dob
dávno minulých…
Upravil/a: Dagmon
0
před 4129 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |