Avatar uživatele
Pokročilý

Už ste dělali recept na tatarce helmansce?

dělali ste někdo maso naložené v tatarce jak je na etiketě?chutnalo vám?
máte jiný extra recept?

(jestli jí máte rádi už se tu jednou někdo ptal)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Maso naložené v tatarce jsem dělala již několikrát, vždy moc chutnalo, bylo šťavnaté, nijak jinak kořenit nebylo potřeba. Ideál pro ty, komu se nechce připravovat marináda, nebo nemá rád kořeněná jídla

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Přesně tento recept ne, ale tchyně nedávno dělala vepřové v majonéze - zapečené v troubě - bylo to překvapivě výborné!


Avatar uživatele
Stříbrný

Výsledek bude stejný jako když maso naložíte do oleje a koření, citronové šťávy a hořtice.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.