Avatar uživatele
Stříbrný

Už jste zkoušeli zamrazit segedín?

Z kasické vepřové libové krkovičky. Jde to pak normálně jíst, i to zelí, nebo z toho bude nějaký měkký nechutný blevajz?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Zamrazuju ho, po rozrmažení se dá jíst v pohodě. Nedělám ho z krkovice, ale ze směsi bůčku a plecka.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Z vlastní zkušenosti: Praktikuji to již léta a nejen u segedínu. Uvařím více porcí a nechám min. do druhého dne uležet. Potom zamrazím. Žádnej blevajs sem z toho zatím ještě neměl.


Avatar uživatele
Zlatý

No jen k tomu,z čeho vařit segedin....taky ho dělám z plece,protoře můj přítel bůček nejí at je sebelibovější.
No a když se dá koupit zmrazený segedin v obchodě,proč by se nedal zamrazit i doma?


Avatar uživatele
Zlatý

zamrazuju všechno jídlo
co nesním, ať je to co je
to, všechno se skoro dá
koupit mražený, jak píše
iceT, bůček mám ráda jen
pořádně propečený s
chlupaťákama se zelím
promíchaný v pekáčku :)


Avatar uživatele
Stříbrný

Ano již několikrát, a po rozmrazení a ohřátí chutnal jako čerstvý.


Avatar uživatele
Zlatý

Tak ze prvé se segedín nedělá z jiného masa než z bůčku a klidně jej zamraz. Záleží jak guláš zahušťuješ.


Avatar uživatele
Bronzový

Ačkoli segedínm miluju, nezkoušel jsem. Ještě nebyla uvařena taková porce, kterou bych nesnědl :)

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Bronzový

gagaga

napisete mi sem prosim nekdo vas recept ?
jaky je ten " nej " ?
diky
-iv-

Avatar uživatele
Zlatý

iceT

Já jsem nedávno dala na podnět uživatele arygnoc,který napsal,že segedin se má vařit se smetanou a NEZAHUŠTOVAT NIČÍM.
Takže jsem dala zezlatit cibuli,pak jsem dala maso nakrájené na větší kostky,zasypala sladkou paprikou,nechala zatáhnout a podlívala uzeným vývarem,vždy když se tekutina vydusila. Když bylo maso měkké,tak jsem tam přidala kysaný zelí,a povařila asi půlhodinu a přidala jsem zakysanou smetanu.Ono se to hezky zahustilo samo a jedla jsem to s rohlíkem,ne s chlebem.

Avatar uživatele
Bronzový

gagaga

diky .. :)

Avatar uživatele
Zlatý

briketka10

já do všeho dávám dvě
malý zakysaný smetany :))

Avatar uživatele
Bronzový

gagaga

mnam:)

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.