Avatar uživatele
Pokročilý

úprava ryby

Ahoj, když se zabije a očistí ryba, musí se nechat pár hodin ve vodě? Jako u králíka např.?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Rybu, zejména rybniční, na několik hodin nechávám odležet bohatě procitronovanou, to naprosto neutralizuje pach bahna a "rybiny". Maso je křehčí a chutnější.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nechat ve vodě asi ne,ale já to dělám pravidelně,že takto upravenou rybu vkládám do mléka,které maso zvláční a pozbude pachu po rybině.


Avatar uživatele
Stříbrný

Opláchnout jistě ale rozmočit ?? To z ní vyplavíš všechnu rybí chuť. Já dělám ryby po mlynářsku do igelitového sáčku dám papriku, mouku a rybu zatřepu a mám jí obalenou na pečení,takhle jsme obalovali bělice a okouny po osmažení nakládali do nálevu z deka cibule celého pepře,bobkového listu několika řezů citronu a bílého vína.Po pár dnech to byla dobrota.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.