Avatar uživatele
maja49

úprava ryby

Ahoj, když se zabije a očistí ryba, musí se nechat pár hodin ve vodě? Jako u králíka např.?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, johana 56, Wang, Damiana před 4174 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Rybu, zejména rybniční, na několik hodin nechávám odležet bohatě procitronovanou, to naprosto neutralizuje pach bahna a „rybiny“. Maso je křehčí a chutnější.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Nechat ve vodě asi ne,ale já to dělám pravidelně,že takto upravenou rybu vkládám do mléka,které maso zvláční a pozbude pachu po rybině.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Opláchnout jistě ale rozmočit ?? To z ní vyplavíš všechnu rybí chuť. Já dělám ryby po mlynářsku do igelitového sáčku dám papriku, mouku a rybu zatřepu a mám jí obalenou na pečení,takhle jsme obalovali bělice a okouny po osmažení nakládali do nálevu z deka cibule celého pepře,bobkového listu několika řezů citronu a bílého vína.Po pár dnech to byla dobrota.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek