Avatar uživatele
Bronzový

Těstoviny se zelím

Někde jsem někdy viděla nebo snad četla recept na těstoviny smíchané se slaninou a nějak upraveným hlávkovým zelím.To nebylo kysané,ale čerstvé.Máte někdo recept jak by se dalo uvařit?Děkuji.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Opravdu pochoutka :
Flicky uvarit, zcedit
Hlavkove zeli cerstve (lepsi nez se sklenice pokud straaasne nespechas :) povarit s trochou soli, kminu, cukr/med , citron/applecider ocet; poprasit moukou.

Zamichat s flicky - opravdu dobre a hlavne velice zdrave a dietni . Jey


Avatar uživatele
Registrovaný

Já nevím kdo vám nakukal nějak upravené hlávkové zelí. Že by dovozci? Zvolil bych kysané a pokud je ve sklenici, je vidět barva zelí. Když je tmavší - nesvítí tolik zeleně, je měkčí a nemusí se vařit. Nebo jen chvilku. Navíc kysané zelí už obsahuje kmín. Když přidat celý kmín, tak pořádně povařit. Když drcený, tak ho dát na pánev se slaninou. A když už jsou talíře připraveny, doporučuji k porci jídla velkou lžíci tvarohu.

Zdroj: http://www.all-creatures.org/r ecipes/images/i-sauerkraut.jpg

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

johana 56

Flíčky,nebo širší nudle uvařím běžným způsobem,steně tak i hlávkové zelí(tady kromě soli přidám trochu mletého pepře.Po scezení smíchám dohromady a přidám na kostičky nakrájenou opraženou slaninu(nejlepší je obyčejná).Přeji dobrou chuť.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.