Avatar uživatele
Registrovaný

Táži se zda je z hygienických predpisu možné aby v restauraci sklízel nedojezené zbytky a myl nadobí kuchař nebo číšník?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

A kdo jiný než číšník by měl odnášet od stolu nádobí i se zbytky?Věřte,že i obsluhující personál pro chod restaurace přiloží ruku k dílu,při zachování všech pravidel v tom není problém.Většina restaurací má však pomocné síly,které nádobí myjí.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

při této práci není hygienickými předpisy stanoveno kdo má či může,ale kde a jak.Jenom laicky - špinavé nádobí /a zbytky/ by se nemělo křížit či lépe potkávat s hotovým jídlem a s jeho přípravou.Je ale zajímavé,že hygienikům nevadí ona skutečnost,že číšník sebere použité talíře,odnese je na určené místo do kuchyně,kde je i popř. srovná a vzápětí vezme připravená hotová jídla a odnese je hostovi.No ale tak to je.


Avatar uživatele
Stříbrný

Pokud nepřijde někdo z personálu do práce dělá to kdo může.MAJITEL RESTAURACE I ÚDRŽBÁŘ.Dostal jsem navíc malou odmněnu,
Na mytí nádobí není potřeba velké kvalifikace. Jen jej nesmíš při mytí příliš rozbít.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.