Avatar uživatele
Pokročilý

Tatarský biftek - nemáte obavy si ho dát?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Záleží hodně na hospodě. Pokud je to hospoda, kam chodím často a věřím, že tam vaří slušně, nemám s tím problém ... vlastně zrovna včera jsem jeden vynikající měl :)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Dělám si ho doma bez obav.


Avatar uživatele
Zlatý

jenom upresnim : i v sebelepsi restauraci nebo doma bych se bal dat si syrove maso,vajicko atd... nikdy nevite jak se k masu chovali predtim...

PS : uz jste videli syrove (nebo tepelne malo zpracovane )maso pod mikroskopem vy kujóni? :o)))


Avatar uživatele
Bronzový

Nejsem na něm závislá, ale většinou si jednu topinku dám a to beze strachu. A pro ty, co ho milujete, vězte, že prý stával 14,-kč.


Avatar uživatele
Bronzový

Tatarský biftek je v podstatě syrové maso, a to bych ani neochutnal ( protože by se mi to protivilo ) a také kvůli strachu z přenosu nějakých parazitů nebo nemoci.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.