Avatar uživatele
Registrovaný

Tatarák jako v dobré hospodě

pozvala jsem kamarády na tatarák, jak ho připravit, aby byl super?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Kup si Hovězí maso pomel ho dej ho do misky přidej cibuli ,hořčici,worcestr,osol a opepři přidej pouze žloutky já dávám 2 promíchej a dej do ledničky vychládnout.Pak si usmaž topinku a dobrou chuť.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Maso je lepší naškrábat/nikdy nedosáhneš umletím takovou konzistenci/ a musí být kvalitní, když ošidíš kvalitu masa ,tak nikdy nebude výborný ani dobrý.Pěkně ho propracuj a prosím nekořeň ho sama .To je zásadní chyba co dělá spousta lidí. Připrav ho na talíř každému a dej k němu koření ,aby si ho každý ochutil dle své chuti.

cibuli na jemno,pepř ,žloutek kečup paprika sladká i pálivá sůl- worcestr , tabasco dej na stůl nevíš co kdo má rád

udělej dobré topinky k nim stroužky česneku -opět někdo si počesnekuje někdo ne

otevři dobré víno nebo pivo a mějte prima pochutnání


Avatar uživatele
Bronzový

Spravny tatarak - maso se skrabe nozem,ale je to pracne.Mleti je rychlejsi.


Avatar uživatele
Stříbrný

Kup maso několik dní předem a nech jej v lednici odležet, Nakrájet na malé kousky dát do mixeru.Na nože se natočí všechny tuhé části. Nesmí se to dělat dlouho maso se zahřívá, Řezníci to melou s ledem.Na dvě porce jsem dal 2 kostky ledu.nejde to dělat do zásby je to k okamžité spotřebě. Koření se vmíchá těsne před jidlem.Kousek masa se vytvaruje do placičky promáčkne důlek přidá žloudek a dobroui chuť.


Avatar uživatele
Zlatý

Hlavně ho neošiď, jako v sebelepší hospodě.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.