Avatar uživatele
Registrovaný

Lze přírodní sladidlo stévii sladkou použít při pečení DIA zákusků?

Lze přírodní sladidlo stévii sladkou použít při pečení DIA zákusků?

Stévie a pečení

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ano, lze. Dávkování si ale musíš odzkoušet.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Stévie je pro diabetiky neškodná - a je stabilní do cca 250°C, takže ano...
;-)


Avatar uživatele
Zlatý

Samozřejmě lze. Používá se běžně a je výhodnější, než jiná sladidla, vzhledem k tomu, že je to sladidlo přírodní. :-)

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Bronzový

ptáč

Pozor na sladidla se stévií v názvu. Kolikrát jsou to umělé cukry s fruktózou s dodatkem stévie.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1605
Zlatý mosoj 1494
Zlatý marci1 1278
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý annas 991
Zlatý gecco 737
Zlatý briketka10 714
Zlatý quentos 713
Zlatý iceT 565
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.