Doplňuji:
Plachta nic neřeší, u vídeňského řízku je to prakticky podmínkou tj.
tenký řez z telecího ořechu. Pouze nevím zda se opravdu smaží na více
pánvičkách při různých teplotách od nejvyšší do poslední fáze kde se
máslo pouze vpíjí do řízku. Něco jsem kdysi četl od p. Trejbala, ale
bohužel HOSIP. Dík
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, hanny 2 před 4648 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
tatanko,tady je jeden recept,ale nepíší,kolik pánviček je potřeba.Já
jsem ho ještě neochutnala,viděla jen na obrázku,tak nevím.Moje rada
je,pokud ho chcete jak plachtu,tak dvě pánvičky nic nevyřeší.Použila bych
dvě plotýnky,na který bych dala vyšší plech na
pečení.http://habadej.txt.cz/clanky/43442/original-vidensky-riz/
Doplňuji:
Třeba si ještě vzpomeneš,pak dej vědět,taky bych to zkusila!
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Smaží se na jedné pánvičce,máslo musí mít takovou teplotu,že když do něho vložíte konec vařečky,musí to okolo bublat.Smažit asi 3min.po jedné straně,řízek musí plavat,otáčíme pánvičkou a lžící ještě nabíráme máslo a řízek jím poléváme svrchu.
0
před 4648 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1676 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 623 | |
da ny | 573 | |
zjentek | 561 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |