Avatar uživatele
Stříbrný

Řeším takovou záležitost, pomůžete?

Dostala sem úkol uvařit a já si vybrala hovězí na víně.
Jenže píšou že podlijeme červeným vínem ale jakým?
Nikde žádná značka a tak prosííím poradíte?

Chci aby si bačina pochutnala :-)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Zrovna nedávno jsem ho vařila. Koupila jsem sedmičku Sv. Vavřince. Dobrá je i Frankovka. Prostě suché víno.
A mimochodem -je to přímo luxusní bašta. S bramborovým knedlíkem nemá chybu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

v receptech se píše suché víno,
ale jestli na etiketě nepoznáš co
je to za víno nevadí ono se vyvaří :)

Doplňuji:
já podlévám v pánvi s poklicí
ta má dírku na unikající páru..
vše se v ní vlastně vydusí :D


Avatar uživatele
Stříbrný

Hovězí na víně nedělám, ale pod zvěřinu dávám Frankovku.


Avatar uživatele
Zlatý

Já podlévám "suchým".


Avatar uživatele
Zlatý

Také můžeš podlít portským - je sladké,možná že by jí to více chutnalo!


Avatar uživatele
Zlatý

Používám dobrou Frankovku nebo Vavřince.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.