Avatar uživatele
anonym

Ředíte 8% ocet na tlačenku?

Já používám neředěný 12% polský ocet. Fakt síla!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gecco před 3100 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

Ne neředím.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

no jak kdy, tláču si polejvám octem neředěným, ale když si dělám salát (nebo jak tomu říct > tláču na kostky do misky s cibulí), tak to zalejvám už ředěným…

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mikik

Lepší je prý ředit,ale já to nedělám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Ano, mám rád ředěný, abych kyselostí nepřetloukl chuť masa.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
odik

Doma používám bylinný ocet a byl jsem se podívat, má 5% … o ředění jsem nikdy neslyšel, ale odpovídá to, proč mi v hospodách ten ocet na tlačenku přijde tak slabý a nijaký (asi hodně naředěný)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
gecco

Používám 8%, Bzenecký…
Je, pravda, trochu nasládlý – ale neředím…
😉
Už kdysi, tak před čtyřiceti lety, se v Čechách vědělo, že ani děti ze severní Moravy si ocet na tlačenku neředěj…
😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ano ředím,jinak bych tláči chuť přebil tím silným octem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Ředím. Kdybych neředil, tak tam můžu místo tlačenky dát cokoliv.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Luxx

nejím tlačenku, ble… a kdybych ji jedla, tak bych ocet ředila

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek