Avatar uživatele
Bronzový

Recept na zaváření dýní.

Už se to sakra blíží,ale jak se na to připravit,snad má někdo z Vás i trochu jiný recept na zaváření dýní než já.Zn.:připraveným to jde snáz..
Doplňuji:
Tady se zase něco děje !!!, původní otázka zmizela i s receptem , tak až se vrátím ...

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

A jaký recept máš ty? Abychom se neopakovali.


Avatar uživatele
Bronzový

Já mám velmi rád a dělám dýni pouze takto. Nakraji dýni na kostky asi 2 krát 2 cm do 6-i litrového kastrolu. Zaliji 1 litrem vody a vleji ananasový sirup ( pomerančový )-0,7 litru. Uvařím do sklovita. Dám do sklenic a zaleji tou šťávou. Steriluji do pěti minut, jen aby chytla víčka při 100 st. C v kastrolu s utěrkou na dně. Vyzkoušejte, jsou skvělé. P.S. nedoporučuji žádné máčení do octa, kyseliny citronové apod.

Zdroj: mé zkušenosti

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.