Avatar uživatele
Pokročilý

Recept na rychlou kuřecí omáčku, řízky či něco jiného co dá uvařit z prsních řízků?

Něco jednoduchého, rychlého a chutného..?:)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nakrájet na plátky naklepat okořenit podle chuti zprudka na oleji opéct.K tomu zeleninu a chleba.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Minutkový guláš-Prsní řízky nakrájejte na nudličky,do vyšší pánve dejte na tuk cibuli,osmažte,přidejte maso,zakapejte sójovou omáčkou,mírně posolte,přidejte pepř,bujón,sladkou paprikou,podlejte vodou(ne moc!)a duste asi 10 minut,poté zahustit buď granul.jíškou nebo máčeným solamylem,ten přidávejte po kapkách.Hotovo!Mezitím si smažte brambůrky,podávejte s oblohou co dům dá.(můžete dle chuti přidat něco pálivého)


Avatar uživatele
Zlatý

1.na tuku zpěň cibuli přidej špetku papriky nakrájené maso na kostky , opeč -zalij lečem ze sklenice a chvíli podus a zahusti lžící mouky rozmíchané ve vodě a povař. Koření dle chuti sůl, pepř chilli -příloha knedlík, těstoviny, rýže, chléb

2.maso narovnej do nádoby , navrch nakrájenou cibuli červenou a bílou , česnek , pokmínuj posol, nakrájej kapii nebo papriku, rajče - poklaď kousky másla trošku podlij a dej péct do trouby , až maso obrátíš můžeš na něj přidat oloupané a nakrájené brambory a dopéct


Avatar uživatele
Stříbrný

Přírodní řízek.Trochu naklepu rukou,obalím v hladké mouce,do které přidávám lžičku sladké červené papriky a lžičku polské Vegety(Kucharek),osmahnu na oleji.Jako příloha je dobrá rýže i americké brambory,nebo jen zeleninová obloha.


Avatar uživatele
Pokročilý

U nás v restauraci dělali Mnichovu kapsu ve špaličku prsního řízku se prořízla kapsa vložil plátek uzeného, plátek nivy nebo aidamu a kapie. Vše se obalilo v trojobalu a osmažilo jako řízek.Příloha brambory a andaluzká omáčka.Tatarka do které se přidala hořtice, kapie,červené víno,lák z kapií, pár kapek voršestru, pepř. K přírodním řízkům se dá udělat houbová omáčka


Avatar uživatele
Zlatý

Nerozkrajovat - osolit,opepřit,opéct na oleji,dát"dojít"do trouby na 200°C 10-12min.,nebo jen tak uvařit ve vodě s tatarkou a chlebem nebo na nudličky,okořenit a opéct nebo klasický řízek.


Avatar uživatele
Zlatý

Podle mýho skromnýho názoru je prsíčka škoda pižlat, na to bohatě stačí stehna nebo nějaký kousky, který jsou levnější.
Já dělám omáčku sýrovou - maso napřed osmahnout na oleji, pak podlít kapkou vody a nechat dodusit, až je maso hotový. Pak maso vyndám, do šťávy přidám trošku mlíka, nastrouhám nivu nebo cihlu, to rozvařit, dochutit (já mám ráda oregano nebo rozmarýn), trošku dohustit kapkou vody s rozkvedlanou moukou a je. Otázka cca půl hodiny a je to paráda.

Nebo se s tím vůbec nepatlat, hodit maso na pánvičku a máš za čtvrt hoďky naprosto pohodovej oběd.


Avatar uživatele
Registrovaný
 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.