Avatar uživatele
BELA81

Rádi dávate ocet do omáček,nebo ne?A jestli ano tak jaký?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, dědapetr před 4424 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Damiana

Do všech na sladkokyselo – svíčková, rajská, koprovka apod. – to je jasné, a to klasický kvasný.
Jinak často používám balsamico, vinný bílý s estragonem a malinový – ale ty hlavně do salátů a na dresinky.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Do kyselých omáček přidávám ocet nebo citronku, citrónovou šťávu. Do koprovky a svíčkové je výborné nastrouhat i trochu citronové kůry, do těchto dvou jenom citronovou šťávu. Ovocné octy používám spíše do zálivek na saláty.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Do koprovky ocet obyčejný kvasný,přidávám ho do odstavené omáčky,zahřeju ho v mikrošce,tak dvě lžíce,podle chuti,omáčka se tak poté nesrazí.Svíčková citrón,do klasických salátů,jako je okurkový,rajčatový dávám ocet.Jiné saláty,podle druhu,balsami­co,citrón.S bal­samikem jsem měla špatné zkušenosti,než jsem se naučila ho používat,to bylo škody!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dědapetr

Ocet dávám jen kam patří.Například čočka,houbová,ko­provka,zelí a další.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anci

Ocet už vůbec, spíš balsamico…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek