Avatar uživatele

Pukající párky...

Pukají při vaření jen nekvalitní nebo kvalitní? V nekvalitních je škrob, mouka a peří, je možné že když to nasákne vodou tak to střívko praskne. Masový párek by neměl mít důvod prasknout když neobsahuje nasákavé materiály.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

I ty kvalitní párky,špekáčky i buřty za komoušu pukaly a byly kvalitní.Nesmí se vařit,jen v horké vodě ohřát.


Avatar uživatele
Zlatý

Potvrzuji odpověď kolegy barbakana. Můj otec byl mistr řeznický a uzenářský a často jsem mu asistoval při výrobě uzenin, jelit a jitrnic. Všechny tyto výrobky se tzv. ovářely a na dotaz jak má být voda teplá, otec v legraci odpovídal, že přesně 78,5 stupně.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4395
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2475
Zlatý briketka10 2269
Zlatý annas 1828
Zlatý quentos 1548
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1519
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1427

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.