Avatar uživatele
Registrovaný

Poradí někdo, kde najdu recept na kuře na medu, jako dělají v čínských restauracích?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Asi tě svou odpovědí neuspokojím, ale restaurace čínské ani jiné své recepty pochopitelně neuveřejňují. Dokonce si myslím, že žádné dvě čínské restaurace to nedělají stejně. Může záležet i na použité sojové omáčce (což je velice důležité, ne-li rozhodující). Já bych se chytil nějakého receptu z kuchařky a trochu si s ním pohrál a zaimprovizoval. Třeba se nakonec trefíš.

Zdroj: http://www.labuznik.cz/recept/ kure-na-medu/

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Registrovaný

nopos

no me jde spise o to maso jak delaji jako ze rizek ale jak to maji udelane ze je tzo tak krehke a napovrchu krupave,je to jako rizek ale nemuzu prijit na to jak to delaji v cem je to obalene....+ medova omacka k tomu

Avatar uživatele
Stříbrný

Kepler

Maso zkřehne, když se naloží aspoň na dva dny do marinády (uloží v lednici). To křupavé asi dělá ten med. Tajemství ovšem není jen v ingrediencích, často rozhoduje postup, pořadí - to kuchař většinou neprozrazuje. Já jsem experimentátor a občas se doberu uspokojivého výsledku, chce to nějakou praxi a zkušenost.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.