Avatar uživatele
Registrovaný

Prosím můžete mě vysvětlit proč je tolik krvavých žilek v zakoupeném mase, to dříve nebývalo.děkuji

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Dle mého názoru,dobytče bylo špatně odkrvené!
Doplňuji:
Ale nemá to nic na závadnosti masa a výrobku z něj!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Je to zpracováním masa. Při zabíjení, částečně při dalším zpracování. Před převratem takové maso nesmělo do prodeje a zpracovávalo se na výrobky.


Avatar uživatele
Bronzový

Možná kupuješ u špatného řezníka. My máme maso pořád stejné

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.