Avatar uživatele
Zlatý

Proplachujete hrozinky,když je pak namáčíte do rumu?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Spařuji vroucí vodou a pak bych námačela do rumu, jenže mi to doktoři zakázali :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Dělám jako Sůwa,. Propláchnu hrozinky v horké vodě, scedím, nechám okapat.. Na rozdíl od ní je do rumu namáčím.


Avatar uživatele
Stříbrný

Jistě z hrozinek je třeba opláchnout prach a zbytky siřičitanů z konzervačního plynu.
a hlavně je třeba aby do sebe nabraly vlhkost a zmněkly.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.