Avatar uživatele
Bronzový

Proč se v rozdělané hořčici, jogurtu, ... vytváří po nějaké době 'voda'?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

nevím sice proč,ale laicky selským rozumem-nevytváří se tam voda ale sedá si v jogurtu tzv sušina,vždyť jogurt je z voda,mléčný tuk a další ale odhadem asi tak 75% voda. Hořčice velmi zjednodušeně-mleté hořčičné semínko smíchané s vodou ,solí octem ,cukrem.... takže opět netvoří se voda ale zase sedá si tzv sušina!!!

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

No nedivím se :) když jsme dělali domácí jofurty, tolik vody tam nebylo :) možná žádná

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 432
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.