Našla jsem, že pěnu způsobuje kyselina uhličitá, která se přidává k pivu. Někdy se přidává i glycerín – pivo pění značně, případně další látky.
Podle stránky Pivo.
0 Nominace Nahlásit |
Zřejmě to bude tím,že je při výrobě přidáván kvas ,nebo se mýlím?
0
před 4912 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Při výrobě piva dochází ke kvašení cukru na alkohol jako vedlejší produkt kvašení je kys. uličitý. který uniká z nápoje a strhává sebou obsažené látky.
0
před 4911 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |