Avatar uživatele
Pokročilý

proč se mi korpus na cheesecake tak drobí?? máte nějaké rady proti tomu?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Je dobré samotný sušenkový korpus v troubě lehce zapéci, pak teprve pokračovat s krémem a polevou...
Doplňuji:
Také by nebylo od věci, vyzkoušet jiný recept.


Avatar uživatele
Registrovaný

script type="text/javascript" src="http://affiliate.webnode.com/…"><!--//--><![CDATA[//><!--//--><!]]></script><noscript><h2><a href="http://www.webnode.cz/" title="Webnode" rel="”nofollow”">Webnode</a></ h2></noscript>

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.