Avatar uživatele
Pokročilý

proč se mi korpus na cheesecake tak drobí?? máte nějaké rady proti tomu?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Je dobré samotný sušenkový korpus v troubě lehce zapéci, pak teprve pokračovat s krémem a polevou...
Doplňuji:
Také by nebylo od věci, vyzkoušet jiný recept.


Avatar uživatele
Registrovaný

script type="text/javascript" src="http://affiliate.webnode.com/…"><!--//--><![CDATA[//><!--//--><!]]></script><noscript><h2><a href="http://www.webnode.cz/" title="Webnode" rel="”nofollow”">Webnode</a></ h2></noscript>

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.