Avatar uživatele
with.love

proč se mi korpus na cheesecake tak drobí?? máte nějaké rady proti tomu?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Pájo před 3931 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Pájo

Je dobré samotný sušenkový korpus v troubě lehce zapéci, pak teprve pokračovat s krémem a polevou…
Doplňuji:
Také by nebylo od věci, vyzkoušet jiný recept.

Upravil/a: Pájo

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
MEA

script type=„text/ja­vascript“ src=„http://af­filiate.webno­de.com/scripts/ban­ner.php?a_aid=521370e2d­c1d6&a_bid=39f58230“><![­CDATA[><!----><!]]></scrip­t><noscript><h2><a href=„http://­www.webnode.cz/“ title=„Webnode“ rel=„”nofollow”“>Web­node</a></h2><­/noscript>

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek