Avatar uživatele
Pokročilý

Proč rozmačkaný česnek do druhého dne zezelená ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

řekla bych ,že to bude tím, že se z něj uvolní silice ,ale kdybyste jej smíchala se solí nezezelenal by
Doplňuji:
tento vietnamský česnek není k ničemu
a pokud si chcete dělat forotu /vsadila bych raději na mletý sušený/Pozor je i drcený .Mletý mi víc chutná česnekově

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Dobrý den,
Rozmačkaný česnek nakládám do oleje: do skleničky dám trochu oleje, do toho rozmačkaný nebo nadrobno nakrájený česnek a uzavřu. V chladu vydrží týden i déle.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.