Avatar uživatele
anonym

Proč mám ještě teď kyselej rybíz?

Nechal jsem na jednom keříku pár hroznů rybízu,že snad bude sladší.Dozrál,ale je pořád kyselej i když měl bejt dávno sklizenej.
Máte na to nákej nápad,proč tomu tak je?
Díky za odpovědi.
Scvrklý hrozny to právě že nejsou,je to normální rybíz,ale je furt kyselej.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 3066 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

rybíz sice bejvá kyselej, ale mám nápad- ten tvůj keř rybízu, co na něm visej ty scvrklý hrozny, podle všeho nejspíš stojí za starou bačkoru.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Rybíz kyselej : ksicht kyselej!

Tak z toho rybízu udělej ledové víno, no!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek