Avatar uživatele
Pokročilý

Proč je guláš z konzervy takový fuj tajbl nechutný ?

http://www.potravinymacek.cz/…

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Mám dojem, že už neexistují jakosťáci, kvalitáři a výstupní kontrola. O stavovské cti ani nepíši, je to marné. Následně hypermarkety snižují prodejní ceny, tudíž i výrobní náklady jsou stlačeny na minimum. Finální výrobek tudíž musí být na ..... Marně vzpomínám na konzervy na vojně, které byly jedlé a kvalitní.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Konzerva je nouzovka. Dá se také považovat za polotovar do kterého si můžeš nasypat koření podle svého.
Kdyby to okořenili sami zase osloví jen část strávníků. I v úžasné restauraci si nedáváš stejné jídlo, i když se k němu s oblibou vracíš tak kdybys musel denně začalo by ti to vadit. Nevím jak ta konzerva chutná, ale je lepší když má chuť méně výraznou aby se dala obměňovat a vylepšovat, což každý kdo je nucený sáhnout po konzervě a sám vaří, ocení. U guláše moc možností není, ale zkus třeba cibuli (osmažit než tam vyklepneš konzervu).


Avatar uživatele
Zlatý

jo jo není to asi co to bývalo, kupovala jsem si Lečo s moravskou klobásou, Trenčiaské párky s fazolí, Čočku s párkem, Luncheonmeat, Maďarský guláš, Hovězí i Vepřové ve vl.šťávě, drůbeží konzervička s vajíčkem mi moc chutnala ale to jsem byla hodně mladá ..
dnes se to asi jen tak tváří a projelo okolo Pendolínem !!
teď nekupuju nic z toho..

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4389
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2475
Zlatý briketka10 2268
Zlatý annas 1827
Zlatý quentos 1547
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1520
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1426

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.