Avatar uživatele
Zlatý

Připravujete také podobnou baštu?

Před chvílí jsem se vrátil z nákupu surovin na pravidelný půlnoční silvestrovský boršč. Nyní připravuji všechny ingredience a večer se bude u nás vařit. Přece musí patřičně uzrát. Pácha-li jste, právě pášete a nebo teprve budete páchati podobné kulinářské seance??

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vepřovou hlavu, ale ta má čas až na Silvestra

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Ovarovou polevku s kroupama,ta ma jeste cas,a musim se priznat ze,borsc delam na 3krale ,take do predu a by byl pekne rozlezeny.


Avatar uživatele
Zlatý

Zítra budu dělat poctivý pivní gulášek "popůlnoční". Servíruji po noční vycházce, v malých rozpečených chlebových bochníčcích s "pokličkou", posypaný kolečky jemně nakrájené červené cibule. Každoročně!


Avatar uživatele

Zelňačku z uzeného kolínka,vařit ji budu zítra.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.