Avatar uživatele
Zlatý

Připravujete také podobnou baštu?

Před chvílí jsem se vrátil z nákupu surovin na pravidelný půlnoční silvestrovský boršč. Nyní připravuji všechny ingredience a večer se bude u nás vařit. Přece musí patřičně uzrát. Pácha-li jste, právě pášete a nebo teprve budete páchati podobné kulinářské seance??

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vepřovou hlavu, ale ta má čas až na Silvestra

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Ovarovou polevku s kroupama,ta ma jeste cas,a musim se priznat ze,borsc delam na 3krale ,take do predu a by byl pekne rozlezeny.


Avatar uživatele
Zlatý

Zítra budu dělat poctivý pivní gulášek "popůlnoční". Servíruji po noční vycházce, v malých rozpečených chlebových bochníčcích s "pokličkou", posypaný kolečky jemně nakrájené červené cibule. Každoročně!


Avatar uživatele

Zelňačku z uzeného kolínka,vařit ji budu zítra.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 858
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.