Avatar uživatele
Pokročilý

Přicházím o zdravou/podstatnou část konzervy s rybím masem, když vylévám nálevy?

Ahoj, pri konzumaci sardinek ve vlastnim nalevu, nebo tuňáků ve slunečnicovém oleji ap. vždy vylívám nálev do dřezu a jím jen samotné maso. Prichazim u toho o neco zdraveho nebo podstatneho? A jak to delate Vy? Predem vsem dekuji za nazory a odpovedi.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vyjídám...
Ale je fakt, že kupuju buďto ve vlastní šťávě (okořeněná slaná voda) a nebo v olivovém oleji...
Jednak mi to chutná a jednak se část vitamínů vylouhuje do nálevu -a je škoda o ně ´přijít´...
;-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Děláš špatně, to je, jak bys vařila ovar a vývar vylila do někam.


Avatar uživatele
Stříbrný

Konzumuji celý obsah, tzn. i nálev.


Avatar uživatele
Pokročilý

U tunaku a jinych ryb ve vlastni stave nalev nechavam, protoze je prirodni a zdravy (je to jen voda).
Slunecnicovy olej urcite vylevam, aspon z pulky, protoze tolik prebytecneho a zbytecneho nezdraveho tuku si telo nezaslouzi.
U nalevu, ktery tvori olivovy olej se da polemizovat. Avsak taky vylevam, ale jen kvuli osobni nechuti k olivam a olivovemu oleji.


Avatar uživatele
Pokročilý

K přímé konzumaci jím jen štávu a olej ne. Do pomazánek nechávám i ten olej.Pro štourali přidávám,že šťávu i tu rybu samorřejmě.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.