Avatar uživatele
Registrovaný

Při vaření guláše jsem to přehnal s pepřem.Jak mohu snížit pálivost guláše ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Napadá mě to trochu naředit pak dohustit (nevím čím zahušťujete, nejlepší je asi chleba). Nebo můžete zkusit tam hodit bramboru, myslím si, že by to mohla "vtáhnout" do sebe trochu...

jak hold směr WC :-(


Avatar uživatele
Zlatý

tak mi ho pošli - miluji ostré


Avatar uživatele
Stříbrný

Naředit, a zahustit strouhanou syrovou bramborou,nebo strouhaným a opečeným chlebem. Pokud to nepomůže koupit ještě kouisek masa a udělat nový základ . Tentokrát bez pepře. VYHAZOVAT JE TO ŠKODA v mrazáku Vám zůstane na jindy.Přeji dobrou chuť

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 840
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 479
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.