Avatar uživatele
Bronzový

Je vyšší šance vzniku alergie při časté konzumaci stále stejných potravin?

Rekneme, ze mi treba nic nebude delat maso. Kdyz ho budu denne jist, tak muzu casem dostat alergii? Vim ze maso se ji casto a nic to nedela, ale co treba sojove mleko? Pokud bych jej denne pil?
Vice kdyztak v dizkuzi pod otazkou.

Při časté konzumaci stále stejných potravin je vyšší šance vzniku alergie?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ne, není "vyšší šance vzniku alergie" - pokud pro tuto alergii nemáš predispozici...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

áno....je to tak

preto treba potraviny striedať, ako sa dá

gecco.....viete, že gény sa môžu pokaziť kedykoľvek počas života? predispozícia je vysoká pravdepodobnosť....dobrý gén neznamená automaticky odolný voči mutagénom....pravdepodobnosť je u každého nenulová

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Zdraví

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1609
Zlatý mosoj 1495
Zlatý marci1 1281
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý annas 991
Zlatý gecco 737
Zlatý briketka10 715
Zlatý quentos 714
Zlatý iceT 566
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.