Avatar uživatele
Registrovaný

Pravý burčák?

Jak poznám, že burčák není naředěný. Jakou má mít správnou chuť, konzistenci, barvu nebo jiné vlastnosti?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

Osobně bych si nikdy nedala burčák mimo vinařské oblasti, vše ostatní mi přijde jako splašky. Ať už je to z vinárny nebo od silnice, pokud si to člověk nekoupí přímo od vinaře na jižní Moravě, tak je to humus.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.