Avatar uživatele
anonym

Používáte nějaké exotické nebo zvláštní koření na přípravu pokrmů?

Zkoušel jsem osobně Adžiku:Zde:
http://www.ro­jikovokoreni.cz/ad­zika/p6
Ta je dob k masu pečenému jak na roš,pánev ,či špejle,maso na kousky zalité majonézou plus adžika a cibule.
Nechat marinovat,To bylo žrádlo.
Znáte někdo například čubricu?Je to balkánská směs koření a prej úžasně voní.
Čubrica je zde:
http://www.ko­reni.cz/obchod/ko­renici-smesi/cubrica?ut­m_source=Sklik­sklik-seznam&utm_me­dium=cpc&utm_cam­paign=Kampa%25c5%2588­%2bKo%25c5%2599en%25c3%2­5ad%2b1Sm%25c4%259bsi&ut­m_content=%c4%8cu­brica+sm%c4%9bs­+ko%c5%99en%c3%ad18583298
Máte s tímto kořením nějaké zkušenosti?Nebo máte nějaké své experimentální pokusy?
Díky za rady.

Zajímavá 0 před 3286 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Emefej

Čubricu znám a používám. Je to s ní podobné jako s kari. V každé zemi jí míchají trochu jinak. Bulharská je jemnější, kamarád mi vozí o dost aromatičtější chorvatskou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek