Avatar uživatele

Používáte nějaké exotické nebo zvláštní koření na přípravu pokrmů?

Zkoušel jsem osobně Adžiku:Zde:
http://www.rojikovokoreni.cz/…
Ta je dob k masu pečenému jak na roš,pánev ,či špejle,maso na kousky zalité majonézou plus adžika a cibule.
Nechat marinovat,To bylo žrádlo.
Znáte někdo například čubricu?Je to balkánská směs koření a prej úžasně voní.
Čubrica je zde:
http://www.koreni.cz/…
Máte s tímto kořením nějaké zkušenosti?Nebo máte nějaké své experimentální pokusy?
Díky za rady.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Čubricu znám a používám. Je to s ní podobné jako s kari. V každé zemi jí míchají trochu jinak. Bulharská je jemnější, kamarád mi vozí o dost aromatičtější chorvatskou.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 883
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 506
Zlatý iceT 503
Zlatý gecco 450
Zlatý briketka10 435
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.