Avatar uživatele
Registrovaný

Používáte masox, či maggi?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Hlasujte v anketě

jiná odpověď 0% občas 13% ano 33% ne 53%

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

ne

Ale zeptám se babčiny :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

ne

Spíše bylinky - libeček, pažitku ap. :-))


Avatar uživatele
Pokročilý

ano

bez masoxu ani ránu,jídla bez něj už nám nechutnají, maggi dávám jen když to chce ještě trochu dosolit


Avatar uživatele
Zlatý

ne

Ani jedno z toho je mi to odporné na chuť
nikoho neodsuzuju, někdo je používá do
omáček všude.

Kupuji si pouze zeleninový a slepičí bujón
od firmy Knorr.


Avatar uživatele
Bronzový

ne

Maggi ani masox nepoužívám.
Někdy zeleninový a slepičí bujon. nemívám vždy po ruce (v mrazáku) silný domácí vývar (náročný) a bez nich jsou některá jídla "jalová", tedy bez chuti :D
Někdy též "zdravější" typ sypké přísady typu Podravka.


Avatar uživatele
Stříbrný

ne

Nepoužívám nic z toho ani já, ani nikdo jiný doma. Jen bylinky.


Avatar uživatele
Stříbrný

ano

Nepátrám co v tom je, ale bez masoxu to neno ono.


Avatar uživatele
Zlatý

ano

masox moc ne,ale "hovězí,slepičí nebo zeleninový" bujon Kucharek,a tekuté Maggi už dávno ne,to jaksi ztratilo na chuti,co si pamatuju jako malá.


Avatar uživatele

ano

Jo,masox klasicky,když nemám svůj vejvar z kostí nebo masa,ale jen když chvátám,pak by to nemělo chuť,jen jak tu někdo píše,že používá zeleninovej nebo slepičí bujon,tak v tom jsou skoro stejný sračky jako v masoxu.
Ale polívka se dá udělat jen silým vývarem,jinak to nedochutíš.
Popř,dávám libeček,ale když vařím pro 30lidí skoro pravidelně,tak to bych těch bylinek musel mít plantáž!
Ale guláš umím udělat jen s pepřem a solí,bez masoxu.
Trvá to sice delší dobu,ale pak to stojí za to.


Avatar uživatele
Bronzový

občas


Avatar uživatele
Pokročilý

občas


Avatar uživatele
Pokročilý

ano


Avatar uživatele
Registrovaný

ne

nepoužívám, ale jak už tady bylo řečeno.. občas zeleninový a kuřecí bujon od Knorru. Hlavně při přípravě rizota či kuskusu je to supr na dochucení.


Avatar uživatele
Bronzový

ne


Avatar uživatele
Bronzový

ne

myslím, že zdravší je bio bujón alebo marmite (to anglické hnedé....chutí to skoro totožne ako maggi)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 843
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 481
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.