Avatar uživatele
Zlatý

Potěšilo by to ,kdyby vás pochválil mistr svého oboru ?

Nakupuji suroviny na domácí výrobu různých specialit u svého řezníka. Donesl jsem mu na ochutnání jelítka i jitrnice a on,vynikající řezník,pochválil mé výrobky s tím,že ještě takové nejedl a považuje je za specialitku.Velmi mě svým hodnocením potěšil.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

To se ještě dělá? myslím chválit, dneska je každej opatrnej někomu něco pochválit.
Oněkom říct že je ok
ale přeju ti tu pochvalu člověka to nabudí klepšímu.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Taková pochvala potěší určitě každého. Vyrobit výbornou jitrnici nebo jelítko chce mít dobrého učitele a letitou praxi.
Moji dušičku také pohladí, když ještě dnes potkávám svoje bývalé žáky nebo klienty a vyslechnu slova díků zato, že jsem jim dobře poradil nebo předal znalosti, které jsou jim stále k užitku.


Avatar uživatele
Zlatý

Je to fajn. Také se mi to už stalo. Rodilý Japonec mě pochvalil za sushi, šéfkuchař z Obecního domu, který byl u nás na večeři za celé menu a naposledy v Karlových Varech majitel čokoládovny za mé pralinky, které jsem mu donesla ochutnat, protože mě inspiroval.:-)
Pochvalu a potlesk za cha-cha a jive od Mistrů republiky v latině nepočítám mezi jídlo, ale bylo to (pro mě osobně) největší "žrádlo"!


Avatar uživatele
Stříbrný

Dobré věci je třeba pochválit. Určitě se povedly, ochutnala bych :)
Pro mne nejlepší výrobky ze zabíjačky dělal můj děda - už nikdy nikdo nezopakuje ty věci, které uměl on. Nostalgie? Ba ne. Bylo v tom něco víc. Fakt uměl.


Avatar uživatele
Zlatý

Samozřejmě, každého snad taková pochvala musí potěšit.


Avatar uživatele

Mě pochvala vždy potěší, zvlášť od některých lidí...tak proč ne i tebe :)

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

dudu

ad barbakan: opomněl jsem zmínit, že je velmi důležité mít k dispozici kvalitní suroviny. U nás něco přes rok funguje prodejna nedalekých menších jatek, kde jsou schopni a ochotni po dohodě dodat prakticky cokoliv. Běžně zde mají třeba i vepřové uši. Ty kupují hlavně pejskaři, ale většina z nich bez mučení přiznává, že tzv. jedou se svým miláčkem napůl. K dostání zde jsou i vynikající uzeniny - třeba takové debrecinské párky nemají chybu, ovšem kilo stojí 166 korun. V nabídce mají také zmíněná jelita a jitrnice, ale ty zatím k domácím mají hodně daleko. A mimochodem, máš už naloženo na uzení?

Avatar uživatele
Zlatý

barbakan

Maso na uzení dělám až po novém roce,teď(zítra) budu udit klobásky. A máš pravdu v tom,že musíš hledat mezi rádoby řezníky toho dobrého a já jej našel.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4390
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2475
Zlatý briketka10 2268
Zlatý annas 1827
Zlatý quentos 1547
Zlatý tom004 1522
Zlatý iceT 1520
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1426

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.