Avatar uživatele
Stříbrný

Poradíte mi ohledně receptu?

Jde o http://www.toprecepty.cz/…

Vím, že mandlová tresť se tam hodí určitě ze všeho nejvíce, ale někde jsem četla, že se dá nahradit třeba identickým množstvím rumu.. Akorát by to nevonělo po mandlích, ale rumu.. Co myslíte, mohla bych to zaměnit i zde?
Doplňuji:
Děkuji vám oběma za názory. :-) Tak zřejmě použiju rum.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Myslím,že by se nic zkazit nemělo.Nebo zkuste hmotu tozdělit napůl a ovonět jednu polovinu rumem a druhou mandlovou trestí.

Kdysi jsem dělala medovou buchtu,kde bylo psáno,že rozkrojený upečený plát pokapeme rumem,ale rum jsem neměla a použila jsem griotkovou tresť a myslím,že výsledek byl stejně chutný.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Myslím, ře rum by mohl být náhražkou , i když už tam jednou je,ale mandlová tresť by ty chutě asi více a příjemněji umocnila.Ale rumové brambory budou také jistě skvělé
Přeji mnoho zdaru

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 876
Zlatý annas 774
Zlatý marci1 502
Zlatý iceT 499
Zlatý gecco 443
Zlatý briketka10 432
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 353

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.