Avatar uživatele
Pokročilý

pohlraich ano či ne.Podlle mě nejlepší babička

raději škubánky než krevety,nejlepší je ovšem pravá svíčková.Proč ne,když ji pod vodou /za 100 kč/ omyjeme a dále zpracujeme.že je jen kilo za 700 kč to si přece můžeme všichni dovolit-
Doplňuji:
Myslel jsem 100 kč za m3

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele

Svíčková je dobrá - ale mám dojem, že jsi požil něco ´omamného´ - to není otázka, ale blábol.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

A ptáš se na co ?


Avatar uživatele
Zlatý

Pro mě určitě babička, maminka, teta atd. I jejich kulinářské umění se dá upravit tak, aby to bylo lehce stravitelné, méně tučné a zdravé. I svíčková se dá udělat podle zásad zdravé výživy. Ale proti gustu žádný dišputát ! :-)


Avatar uživatele
Pokročilý

Jak kdy. Samozřejmě rodinné kuchařské umění je nejlepší, ale člověk rád zkouší nové věci, teda já určitě. Takové novinky jsou skvělé, člověk by měl poznávat nové věci, a mě to určitě baví. Jsem pro oba názory.


Avatar uživatele
Zlatý

pohlreich umí i skvělý škubánky...nějak jsem nepochopil otázku...


Avatar uživatele
Stříbrný

Na ochutnání a pořádné kousnutí je jistě lepši ta babička. Ano šefe je vlastně převzatý program. Viděl jsem několik dílů ano šefe z USA mají tam stejně hubatého šéfkuchaře a jak jsem koukal úplně stejné problémy.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.