pocit méněcennosti v opilosti

jak se zbavit sebelítosti, nevěřícnosti, pochybnosti a podobných stavů v opilosti? Je tomu necelej rok, co jsem si prošla peklem s přítelem. Nyní mám nového báječného přítele, ale kazim to, když se připiju. Přestat pít alkohol je jenom prevence, ne řešení.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpověď

Asi Vám neporadím nic, co by se Vám líbilo, ale jiná rada mě nenapadá.
1) Přestat pít. To není prevence, ale první krok k vyřešení problému. Pokud víte, že Vám alkohol nedělá dobře, pak se mu raději vyhněte.
2) Pokud máte podobné stavy, i když se nenapijete, nebo cítíte hodně silnou potřebu pít a dokonce třeba i silnou potřebu si pocit méněcennosti pitím navodit, pak navštivte psychologa.

Další odpovědi:

Pochybuji,že Vám to TADY někdo vysvětlí,natož poradí.Jsou poradny a pod.Jediná rada:když víte,jak to funguje,nepijte.Je možnost,že si odstřelíte přítele.Ale to jistě víte,že?

Alkohol je základem vašich problémů.Přestaňte okamžitě pít,pokud se vám to podaří, bude to první vítězství a pocit méněcennosti se zmírní,nebo vytratí.Pokud nepít nezvládnete sama vyhledejte odbornou pomoc. Základ vašeho zvednutí se ze dna je nepít!!!

Tady Vam muzeme poradit,ale to je vse.Alkohol pouze umocnuje Vase emoce-at uz jakekoliv.Kazdopadne bez psychologa to asi nepujde...

Já to vidím jasko řešení, ne jako prevenci. Do doby, než se vaše nitro spraví.

Facebook