Avatar uživatele
Pokročilý

Po léčbě v nemocnici mám podezření na překyselení organizmu. Co proti tomu. Zel. nápoj, ječmen, a dál? Jak dlouho?

Překyselení

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

V odkazu jsou základní informace. Když kliknete dole na odkaz Odhalte 4 zásadní principy, dovíte se další.

Ale domnívám se, že příčin může být víc, informace vám měli poskytnout v nemocnici.
----

Něco z alternativní medicíny. Každé 3 měsíce zařadit očistnou kúru.
http://vilcakul.extra.hu/…
----
V dalším odkazu je něco o zeleném nápoji.

Já sám v letních měsících piji denně jednu PET láhev, cca 1,5 l v průběhu dne, vyrábím ho pro snadnou dostupnost většinou pouze z jetele nebo vojtěšky a rozhodně jsem nezaznamenal žádné vedlejší nepříznivé účinky. Také jsem se o žádných negativních ohlasech nedozvěděl nic ani od svých známých a pacientů. Předpokládám, že pokud to vyzkoušíte, tak určitě nebudete litovat ztraceného času při jeho přípravě, on totiž ztracený nebude.

http://zdravi-az.cz/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Změř si PH z moči (lakmusové papírky koupíš v každé lékárně). Jez zásadotvorné potraviny a sleduj PH, které by se mělo pohybovat v průměru 6,4 - 7.

Zásadotvorné potraviny
1. ředkev, ředkvička, brokolice, okurky, špenát, zázvor, česnek, cibule, citrón, rajčata, jablečný ocet, mladý ječmen
2. čistý lecitin, houby, květák, meloun, mango
3. sušené fíky, rajčata, mrkev, hrušky
4. celer, řepa, zeleninová nať
5. hlávkový salát, kapusta, černá melasa, nepasterizované olivy, jablečný ocet, med
6. fazole, hrozinky, pomeranče, plzeňské pivo
7. banány, jablka, maliny, meruňky, zelený a bylinný čaj, nepražené a nesolené ořechy, syrové brambory



Kyselinotvorné potraviny
1. vepřové, telecí, hamburgery, hovězí, ústřice, uzeniny, cukr
2. krabi, humr, mořští raci, krocan, kuře, káva, čaj černý, perlivé nápoje, bílá rýže, vinný a běžný ocet, mléko
3. ryby, ostatní maso, vajíčka, likéry, čokoláda, tvrdý sýr, rebarbora
4. přírodní a divoká rýže, čočka, oves, pivo, víno, těstoviny, pečivo z bílé mouky
5. celozrnný chleba, margarín, ořechy
6. máslo, smetana, ječmen
7. tvaroh, měkký sýr

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Registrovaný

Grados

Na překyselení org. jsou dobré všeobecně zelené potraviny, protože obsahují chlorofyl. Na internetu je o tom hodně informací. Obecně jde o to, že má chlorofyl podobné složení jako hemoglobin, který přenáší v krvi kyslík. Tím ředí a čistí krev a tím dodávám pocit energie. Obecně je jedno jak chlorofyl do sebe dostanete jestli jíte mladý ječmen, řasy, saláty, kopřivu atd. Já se to snažím hodně kombinovat. Ječmen kupuji z www.supervyziva.cz a používám ho, pokud nemám čas si udělat normální salát. Pokud máte čas na dostatečný množství zelených potravin v přírodní formě, tak si ječmen nekupujte, jsou to vyhozené peníze:)

 

Zajímavé otázky v kategorii Zdraví

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1605
Zlatý mosoj 1494
Zlatý marci1 1277
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý annas 990
Zlatý gecco 737
Zlatý briketka10 714
Zlatý quentos 713
Zlatý iceT 565
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.