Avatar uživatele
Pokročilý

PEKL NĚKDO KACHNU 5 HODIN NA 120 bez vody

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Jednou,pak jsem to vyhodil i se sporákem.
Vážně - kdysi jsem dělal "Pekingskou kachnu",jestli to bylo 5 hodin,to už nevím,ale bylo to strašidelně dlouho.
Kachna byla černá jako briketa - díky zkaramelizovanému cukru a výborná.
Na ty ohromené a nedůvěřivé pohledy hostů se nezapomíná.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

http://www.odpovedi.cz/…

Své zkušenosti jsem už uváděla, podívejte se do odkazu.


Avatar uživatele
Bronzový

já peču až 13 hod při 90°-120° maso je krásně šťavnaté a úplně se rozpadá... velká dobrota :)

je to podle receptu z jednoho časopisu:
http://apetitonline.cz/…
nejlepší je zapnout troubu přes noc a jít klidně spát ;) ... ráno už voní celý byt a mám spoustu času ten oběd vklidu dodělat

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 879
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 504
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 446
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 414
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.