Avatar uživatele
Bronzový

Peču bábovku, popraskala mi, ale stále to bublá a není to hotové. Co to znamená?

Je chyba v těstu nebo teplotě? Na plynové troubě se teprve učím :-)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Možná jsi pekla moc zprudka a utvořila se tvrdá krusta a nyní když se peče prostředek bábovky těsto nemá kam nabývat. Nic nevadí , namoč pečící papír a dej ho nahoru na bábovku a opět vlož do trouby dej cca na 170 st zkusíš píchnout špejlí zda je uvnitř upečená. Pokud ne- poznáš to na špejli .Uvidíš bude chutnat i tak . Pak ji vyklopíš na talíř a to popraskané vidět nebude.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Vysoká vstupní teplota!


Avatar uživatele
Pokročilý

Znamená to, že bude dobrý rok.


Avatar uživatele
Registrovaný

byla asi vysoká teplota,nebo řidší těsto

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 859
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 423
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.