Avatar uživatele
hanny 2

Papáte ryby?A jak je připravujete?

Doplňuji:
Bodíky zítra,už nemám!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11, Co, stana73, coco před 4784 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Ryby miluji a nejraději kapra na podkovičky,us­maženého s br.kaši a na vánoce se salátem. I pstruh na másle nemá chybu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dědapetr

Pstruh na másle,makrela pečená v koření,filé na kmíně,dušený kapr na kopru,žraločí stejky ze zeleninou,mořská štika na másle s tatarkou a hranolky a jiné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

ryby miluji.

Dělám je spíše s fantazií, co dům dá.

Ale dám do placu poflámový rybí vývar:

2– 3 plátky ještě zmrzlého filé do 1– 1,5 l vody a dát vařit.
Do toho hned hrášek, nejlépe mražený, trošku mrkve.
Osolit (ne vegetu, sůl), černé koření, trošku mleté papriky a podrcený kmín, vaříme asi 20 minut.
Pak do tohodit vajíčko a míchat, míchat, než polévka nezbělá. Hotovo.

Mezitím vemete 2 ředkvičky a nakrájíte je na tenké kolečka, které hodíte na rozpálenou mast (ROZPÁLENOU!) a po pár vteřinách je vyberete (měli by být sklovité).
Takhle připravené ředkvičky do polévky dávame až na talíři.
Můžete posypat perželkou.

Doba přípravy asi 20 minut.

Dobrou chuť!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Od kapra jsem odvykla,raději candáta,štiku,a­mura,tresku a lososa,většinou přírodně na pánvi s pečícím papírem a koření na ryby,nebo smažené.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
stana73

Klasicky v trojobalu,nebo grilované,nebo smažené na másle,nebo zapečené s bylinkami a kysanou smetanou.Podle druhu ryby.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
coco

Kapra,ale nesmí být z rybníka.Hezky na másle,kmín,sůl.Nebo po mlynářsku a grundličky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek