Avatar uživatele
Stříbrný

Otázka pro kuchařky,ale nejen pro ně.

Neznáte nějakou fintu jak donutit rozinky v zadělaném ne uplně hutném ale takovém polořídkém těstě aby se držely na svém místě a necestovaly ke dnu formy?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

nech těsto trošku zapéct a pak teprve nasypej rozinky a nebo je obal v hrubé mouce ..... nepropadnou na dno

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Přesně tak, souhlasím s Hanulkou11, první to těsto nech zapéct, postačí pár minut a pak tam nasyp rozinky, už nebudou mít kam propadnout :)
To je asi nejlepší způsob

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 845
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.