Avatar uživatele
Zlatý

Osolíte maso,obalíte jako řízek,usmažíte a pak zjistíte,že jste místo soli použili cukr?Dá se to nějak napravit?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

já bych na to dala tabasco a myslím,že by chuť mohla být i docela zajímavá......já totiž řízky miluji v každé podobě.......

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Pokud ktomu nemáte bramborový salát tak na řízek dát hořtici,tatarku nebo kečup.


Avatar uživatele
Zlatý

Ani ryžu nesoľte. Podávajte so sladkou zeleninou. Podáva sa k tomu čaj so štipkou soli.
Vysvetlenie hosťom:
Je to nedávno objavený recept zo Starej Číny. Bola to cisárska pochúťka...
Uvidíte, ako to budú vychvaľovať.
:-)


Avatar uživatele
Bronzový

několik rad tu je.Ale pokud opravdu chcete klasický řízek,zkuste drastický způsob - oloupat a omýt strouhanku,maso namočit na chvíli do teplé polévky či do vody s masoxem nebo polévkovým kořením nebo sojovou omáčkou, pak dobře osušit,lehce osolit,znovu obalit a krátce osmažit v horkém oleji.Ten řízek bude bledší.Vypadá to blbě,ale já nedávno takhle srovnal 3 kila,tedy 30 rýže.
On si někdo vymyslel,že cukr a sůl bude balit do stejně modrého pytlíku. Několikrát propláchnout,nechat okapat,pak slanou vodu, nechat nasáknout .... Totiž ona ta sůl či cukr nebo i jiné koření zůstane při krátkém smažení či vaření jen na povrchu a konkrétně u toho řízku se spíše naváže do trojobalu než do masa.Pro důkladné ochucení např. masa,se ono přeci nakládá - marinuje.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 757
Zlatý iceT 494
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.