Avatar uživatele
Dobrá duše

Omáčka k těstovinám ?

Nějaký tip na osvědčenou omáčku k těstovinám co netrvá urobit půl dne?

Btw nemám rád plísňové sýry a houby .)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4006 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pusinka50

Já například osmažím na kostičky pokrájenou cibuli, na tom osmažím na kostičky nakrájený točený salám, to je chvilka, přidám koření – lžičku červené papriky, půl sáčku koření na špagety, zaleju jemným a ostrým kečupem halp und halp, prohřeju to a na závěr přidám hodně majoránky podle chuti a jen krátce prohřeju, aby majoránka nezhořkla. Případně naředím trochou vody. Když je to chuti mdlé, přidám ještě koření na špagety i majoránku. Ňami, ňami.:-)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Našeptávač Ti nefunguje? Zkus zadat stejný dotaz a najdeš stejnou otázku. Co to podle pravidel Odpovědí.cz znamená určitě víš.

Omáčka k těstovinám | Odpovědi.czChci si udělat nějakou rychlou omáčku, ať je nejím suché. Dám smažit cibuli, zaliju vodou se solamylem, přidam kečup a sul, šunku na kostičky junior.
www.odpovedi.cz
www.odpovedi.cz/o­tazky/omacka-k-testovinam

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

špenátová
http://recepty­.vareni.cz/spe­natova-omacka-k-testovinam/
moc dobrá mňamka

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Balíček mletého masa hodit na osmaženou cibuli(nebo i bez cibule,ale pak nepřidávej tuk)posypek kořením na špagety a poctivě míchej,taky rozděl maso na co nejmenší kousky.Můžeš lehce podlévat vodou,až změkne přidej rajský protlak a nechej ještě chvíli dusit.Dochuť si podle sebe a máš falešnou boloňskou.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Vyrob si pesto: Rozmixuješ čerstvou bazalku, parmazán, piniové oříšky, sůl, evo olej, pepř. Promícháš s těstovinami a hotovo. Výborné pesto je i z čerstvého špenátu.

Carbonara je také super. Osmažíš italskou šunku (kostičky), vhodíš k ní uvařené špagety, přidáš směs ze syrových žloutků, parmazánu a asi deci vody, v níž se vařily špagety. Prohřeješ, ale nevaříš. Taky rychlovka.

Taky můžeš vyzkoušet další mou oblíbenou. Na evo oleji osmahneš cibulku, kostičky mrkve a celeru, podliješ trochou bílého vína a přidáš rajčata z konzervy. Dobře provaříš. Dochutíš solí, pepřem a citrónem. Když k tomu přidáš ančovičky (necháš rozvařit v základu) a černé olivy – máš „Putanescu“.

Rychlovka – a dobrota – je i tohle: Povaříš sušená rajčata, ty pak rozmixuješ spolu s černými olivami, bazalkou, parmazánem a evo olejem. Promícháš s těstovinami.
Je hodně chuťově výrazná, dost ostře nakyslá a to je fajn. Ale je tak hustá, že se dá použít i na bruschetty. Těstoviny ovšem krásně obalí. Rozředit ji můžeš opět vodou v níž se vařily špagety.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lucik_k

Doporučuji kombinaci šunky, sýru, smetany a pórku.. fakt moc dobré http://www.zdrava-kucharka.cz/2013/03/­07/testoviny-s-porkem-a-sunkou/ pak mám ráda ještě s mletým masem (na cibulce orestovat mleté hovězí maso, přidat spařená rajčata a trochu kečupu, podusit, dochutit solí, pepřem, česnekem a bazalkou)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek