Avatar uživatele
Pokročilý

Ocelové vs. keramické mlecí kameny, které jsou vhodnější na mletí kávy?

Máte zkušenosti s oběma způsoby mletí kávy?
Je keramika lepší?
Jak jsem slyšel, ocelové kameny mohou zrna "přehřát".

Odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Tak lepší jsou kameninové.Ale dneska se z 90 % používají ocelové.Ocel se hřeje,ale za tak krátkou dobu kdy melete porci na jednu,dvě /čtyři kávy se ani ocel nemá čas zahřát. Mletí kávy na xxx káv dopředu (do zásoby) snad neprovozujete,doufám..


Avatar uživatele
Stříbrný

Zéleží na drážkování kamenů a dotažení na jemnost pokud se to přežene káva se pálí.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

mojitek

není zač. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.