Avatar uživatele
MITKEPEK

Nemáte recept na nudle z asijského (Vietnamského) bistra?

Už léta doma kutím a snažím se udělat smažené nudle s kuřecím masem, tak jak je dělají v asijském bistru, ale nedaří se. Nemáte náhodou někdo orig. recept?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5183 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
nicasca

oni mají nějaké koření,které chutná,jako by jídlo prošlo kouřem,pracoval jsem v jedné restauraci ve Vodičkově ulici a tam jsme ho měli na rádoby čínská jídla,pak do toho musíš dát zelí a tak, zkus na www,jarmark.cz jsou tam kontakty na šéfkuchaře,jmenuje se Okurka,zeptej se ho,myslím ti poradí,je v pohodě

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
panenka

zde vám zasílám recept na vietnamské restované nudle.

Vietnamské restované nudle
20 minut Náročnost Uvaření, pak opečené, tenké pšeničné nudle.
Recept na 4 porce:
250 g pšeničných vaječných nudlí (vietnamské)
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíce grilovacího koření
1 lžíce vegety
1 lžíce oleje
olej na smažení
voda

  1. Nudle hodíme do vařící vody a vaříme 2 minuty
  2. Pak je scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme důkladně oschnout
  3. Nudle promastíme olejem a za stálého míchání a čechrání je zprudka restujeme 2–3 minuty na malém množství horkého oleje
  4. Dochutíme vegetou, grilovacím kořením a sojovou omáčkou a na horké pánvi znovu promícháme, aby se nám koření dostalo do všech vrstev nudlí
  5. Podáváme samostatně nebo jako přílohu k masům.

Doporučení:

  • Skvěle chutnají k masu upraveném jako Gyros, nebo je můžeme promíchat s předem orestovanou zeleninou.

Poznámka:

  • Pokud se vám budou nudle připalovat, dopustili jste se dvou chyb. Je důležité, aby nudle byly dobře proschlé a mírně mastné od oleje a je třeba použít olej rozehřátý na maximum, nudle se musí stále míchat a čechrat!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek