Avatar uživatele
Registrovaný

Nefunkční zvuk 5.1 v internetových přehrávačích

Ahoj,
mám 5.1 repro. Bohužel při přehrávání v internetových prohlížečích nehrají všechny. Teoreticky je jasné, že pokud je zvuk (jako, že asi je) u serveru jako je youtube.com dělaný stereo, že hrát ve všech reproduktorech nebude.
Neexistuje nějaký fígl, která by mi roznesl zvuk do všech reproduktorů?

Děkuji za odpověď.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Nejsem si jistý ale myslím si že asi ne.


Avatar uživatele
Bronzový

Jedinými možnostmi asi budou:

1. přepnout z 5.1 vstupu na bednách na vstup 2.0, to pak hrajou všechny reproduktory, správně by měl hrát i Subwoofer (což u ostatních variant není tak jisté).
-Umožňují to ale jen lepší sestavy.

2. V nastavení zvukové karty nastavit konektor pro zadní repro tak, aby do něj šel zvuk výstupu (Line out / front out atd.)

3. Jste si jistý, že máte správně nastavený počet reproduktorů:

a) V ovládacím panelu Zvuk
b) V ovládací aplikaci vaší zvukovky (předpokládám že máte Realtek HD Audio, jako převážná většina dnešních uživatelů).

-----
Problém pramení z Flash Playeru, právě zde se na tuto problematiku jaksi vykašlali.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Počítače a internet

Zlatý Bedy 1525
Zlatý Michal Kole 1198
Zlatý mosoj 1028
Zlatý Hlada 949
Zlatý ge0rge 894
Zlatý www 829
Zlatý led 819
Zlatý badisko 818
Zlatý gecco 795
Zlatý arygnoc 674

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.