Avatar uživatele
Bronzový

Nebezpečný česnek

Když česnek přidám do kyselého nálevu, česnek odporně zezelená. Co je to za chemii?

Mám podezření, že vytahuje látky z cibule. Co myslíte vy?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

no jaká je to reakce která vznikne i když česnek nakrájíne nasekáme atd a necháme ho na vzduchu tak zezelená predejdeme tomu když na česnek dáme olej pak nezezelená

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 844
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 496
Zlatý marci1 482
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 415
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.