Avatar uživatele
Pokročilý

návod na máslo z Trappoly

prosím nemusí to být přesně ono ale byla bych ráda alespon za podobný recept

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

zřejmě ti jde o různá bylinková našlehaná másla, která se podávají na opečené tousty či čerstvý chlebík

snadno je uděláš s příchutí různých bylinek nejlépe chutná z čerstvých a pěkně našlehej šlehačem

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nebylo by lepší si tam zavolat?
Restauraci je Trappola věrná své pověsti. Nabízí tradiční italské pochoutky
http://usti.trappola.cz/


Avatar uživatele
Stříbrný

Já používám, maslo, vařené žloudky, trochu hořice, jarní cibulku.jemně nasekané natě libeček. petrželku. pažitku, sul pepř případně trochu chili. Na topinky nebo k bagetě je to bašta.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 841
Zlatý annas 758
Zlatý iceT 495
Zlatý marci1 480
Zlatý gecco 431
Zlatý briketka10 414
Zlatý quentos 405
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 351

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.