Avatar uživatele
anonym

Myslíte, že k výrobě domácí šunky je dostačující…

… teplota 75 – 80 C° po dobu 2 hodin ? Je tak zabezpečeno, že maso nebude infikováno různými bacily ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Drap před 4039 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Uplně stačí. Když necháš 2,5 , nic se nestane.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Sůwa

Tohle jsem našla už minule, ale nějak jsem to sem nedala. Je to sice bez šunkovaru, ale je tam řada bezva nápadů. Doporučuji to přečíst aspoň pro inspiraci 🙂
http://hobby.id­nes.cz/uvarit-domaci-sunku-bez-ecek-je-jednoduche-jako-facka-krok-za-krokem-1fr-/hobby-domov.aspx?c=a110711­_183447_hobby-domov_bma

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek