Avatar uživatele
Pokročilý

Můžu při pečení použít místo amonia prášek do pečiva nebo sodu?

A pokud ano, v jakém poměru?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Amonium má jiné účinky než prášek do pečiva a soda. To jsem tedy nikdy nenahrazovala. Mám recept na řezy z amonia a těsto pak je tak zvláštně křehké to by prášek do pečiva ani soda neudělalo.Koupíte ho v drogerii amonium.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 860
Zlatý annas 765
Zlatý iceT 499
Zlatý marci1 490
Zlatý gecco 434
Zlatý briketka10 424
Zlatý quentos 411
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 352

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.