Avatar uživatele
Pokročilý

Můžu při pečení použít místo amonia prášek do pečiva nebo sodu?

A pokud ano, v jakém poměru?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Amonium má jiné účinky než prášek do pečiva a soda. To jsem tedy nikdy nenahrazovala. Mám recept na řezy z amonia a těsto pak je tak zvláštně křehké to by prášek do pečiva ani soda neudělalo.Koupíte ho v drogerii amonium.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 878
Zlatý annas 775
Zlatý marci1 503
Zlatý iceT 502
Zlatý gecco 445
Zlatý briketka10 434
Zlatý quentos 413
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 354

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.